Foto – LETA

Tomātu, spinātu un mocarellas salāti 0

Sastāvdaļas 2 porcijām: 200 ml rapšu eļļas,
 1 bunte bazilika,
 5 svaigi tomāti,
 100 g kaltētu tomātu,
 70 g svaigu spinātu lapu,
 1 mocarellas siers.


Reklāma
Reklāma

Kā gatavot?

TV24
Vai esam jaunas pandēmijas priekšvakarā? Veselības ministrs atklāti izsakās par E.coli izplatību Latvijā
FOTO, VIDEO. Valsts policijas izmeklētāja izliekas par savu mirušo māti, lai viņu nesodītu par cietsirdīgu izturēšanos pret suņiem
Kokteilis
FOTO. 10 neparastākās kafejnīcas Latvijā, ko ir vērts apciemot
Lasīt citas ziņas

Rapšu eļļu kopā ar baziliku sakarsē līdz 60 ˚C, tad atdzesē un nokāš. Pārējās sastāvdaļas sagriež nelielos gabaliņos, kārto šķīvjos un apslacina ar pagatavoto aromatizēto eļļu.


Atlikušo eļļu var uzglabāt ledusskapī un lietot pēc vajadzības.

CITI ŠOBRĪD LASA

Ēdienu gatavoja šefpavārs Mārtiņš Sirmais.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.