Foto: Gints Ivuškāns

Tomātu salāti ar apgrauzdētām čabatas šķēlēm 0

Talsu podnieks Nauris Galviņš ne vien prot meistarīgi darboties ar mālu, bet ir arī prasmīgs kulinārs. Lūk, viena no viņa iecienītajām dārzeņu salātu receptēm. Tagad, kad ir nogatavojušies vietējie tomāti, tā īpaši noderēs.

Reklāma
Reklāma
Atrasts ceturtā Pabrades poligonā pazudušā kareivja ķermenis: viņš neatradās purvā 80
Kāpēc amerikāņu karavīri brauca tur, kur nedrīkstēja? Izskan aizdomīga versija
Kokteilis
Latviešu daiļavu TOP 10: sievietes, kuru šarms neatstāja vienaldzīgu pat mākslīgo intelektu
Lasīt citas ziņas

Salātiem vajadzēs sarkanas un dzeltenas krāsas tomātus (var izmantot arī ķirštomātus), sarkano sīpolu, dažas ķiploka daiviņas, sarkano čili piparu, baziliku, Extra Virgin olīveļļu, sāli un piparus. Tomātus sagriež nelielos gabaliņos, sīpolu – plānās ripiņās, ķiploku izspiež caur spiedi vai ļoti smalki sagriež, baziliku un čili arī sagriež. Uzbārsta piparus un sāli (bez tā arī var iztikt, jo salātiem pikantumu piešķir ķiploki, sīpoli un čili), uzslaka eļļu un samaisa.

Pasniedz ar apgrauzdētām čabatas šķēlēm, kas noziestas ar olīveļļu.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.