Foto – Aija Geida

Tomātu sacepums ar rīsiem un kabačiem 0

Sastāvdaļas – 400 g tomātu, 150 g rīsu, 400 g kabaču, 100 g labi kūstoša siera, sīpols, 2 ķiploka daiviņas, 2 olas, 2 ēdamkarotes sakapātu zaļumu, 1–1,5 tējkarotes sāls.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Kokteilis
Piecas frāzes, kuras tev nekad nevajadzētu teikt sievietei pāri 50 5
Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs 4
Kokteilis
2025. gads sola “stabilu melno svītru” 5 zodiaka zīmēm
Lasīt citas ziņas

Ūdenī ieber pustējkaroti sāls un izvāra rīsus, līdz tie mīksti, bet neizjūk. Kabačus sagriež ripiņās un viegli apcep uz pannas. Tomātus sagriež gabaliņos. Ķiplokus sakapā. Sīpolu smalki sagriež un arī apcep uz pannas. Sieru sarīvē. Olu sakuļ ar sāli un zaļumiem, pievieno ķiplokus un sieru. Ietauko cepamo veidni un kārto tajā rīsus, kabačus un tomātus. Pārlej ar olu masu un cep +190 °C aptuveni 20 minūtes.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.