Foto-Valdis Semjonovs

Tomātu kečups ar etiķi un sinepju pulveri 0

Sastāvdaļas
• 6,5 kg tomātu
• 300 g sīpolu
• 450 g cukura
• 100 g sāls
• Ķiploki (puse no nelielas galviņas)
• ½ tējkarotes sinepju pulvera
• 3 krust­nagliņas
• 6 melno piparu graudi
• 350 ml 9% galda etiķa

“ASV darīs visu, lai neviens šo ceļu nevarētu bloķēt” – noplūdusi informācija par miera sarunu punktu, kas var izmainīt Eiropas nākotni
Kokteilis
Ātrs psiholoģiskais tests: kura no virvēm, jūsuprāt, is visgarākā?
TV24
Eksperts brīdina: Tā ir situācija, no kuras mēs neizvairīsimies. Latvijā, iespējams, sāks dedzināt atkritumus
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Tomātus blanšē un noņem mizu. Tad sablendē vai samaļ gaļas mašīnā un vāra. Pievieno sablendētu sīpolu, ķiploku un pusi cukura. Garšvielas samaļ un pieber masai. Turpina vārīt uz lēnas uguns, kamēr masa samazinās uz pusi. Pievieno atlikušo cukuru, sāli, etiķi un vāra vēl 15 minūtes. Masu lej sterilās burciņās un aizvāko.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.