Foto – Aija Geida

Tomātu–godži zupa 0

Sastāvdaļas
• 400 g sagrieztu tomātu savā sulā
• 400 ml buljona
• liels sīpols
• 50 g godži ogu
• 50 ml saldā krējuma
• 2 ēdamkarotes olīveļļas
• ēdamkarote cukura
• tējkarote kumīna (vai ķimeņu)
• ¾ tējkarotes sāls
• ¼ tējkarotes čili

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Piecas frāzes, kuras tev nekad nevajadzētu teikt sievietei pāri 50 5
Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs 4
Kokteilis
VIDEO. Parastā tauta nesaprot augsto mākslu? Šoreiz ir par traku! Kristians Brekte pamatīgi satracinājis latviešus
Lasīt citas ziņas

Godži ogas iemērc uz nakti, lai tās kļūst mīkstas. Sīpolu nomizo, sakapā un apcep uz pannas olīveļļā. Pievieno kumīnu, čili pulveri un cep divas minūtes. Pieliek tomātu gabaliņus, godži ogas un buljonu. Vāra 10 minūtes. Pievieno sāli un cukuru, samaisa. Atdzesē un sablendē. Pasniedz ar saldo krējumu un zaļumiem.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.