Foto – Aija Geida

Tomātu–godži zupa 0

Sastāvdaļas
• 400 g sagrieztu tomātu savā sulā
• 400 ml buljona
• liels sīpols
• 50 g godži ogu
• 50 ml saldā krējuma
• 2 ēdamkarotes olīveļļas
• ēdamkarote cukura
• tējkarote kumīna (vai ķimeņu)
• ¾ tējkarotes sāls
• ¼ tējkarotes čili

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
11 bēru tradīcijas un noteikumi, kas jāievēro, lai godam pavadītu aizgājēju
Kokteilis
Svari – koķetu īsziņu sūtīšana bijušajiem, Mežāzis – karaokes dziedāšana dušā: Kāds ir katras zodiaka zīmes “tumšākais” noslēpums?
Kokteilis
Skorpions – 19. novembris, Strēlnieks – 24. jūlijs: laimīgākā diena 2025. gadā katrai zodiaka zīmei
Lasīt citas ziņas

Godži ogas iemērc uz nakti, lai tās kļūst mīkstas. Sīpolu nomizo, sakapā un apcep uz pannas olīveļļā. Pievieno kumīnu, čili pulveri un cep divas minūtes. Pieliek tomātu gabaliņus, godži ogas un buljonu. Vāra 10 minūtes. Pievieno sāli un cukuru, samaisa. Atdzesē un sablendē. Pasniedz ar saldo krējumu un zaļumiem.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.