Publicitātes foto

Tomāti kadiķogu – lauru lapu marinādē: izcili garšo kopā ar gaļas ēdieniem 0

Aiva Kalve, “Praktiskais Latvietis”, AS “Latvijas Mediji”.

Reklāma
Reklāma
“Viņa nemirst, tāpēc tas būs maksas pakalpojums! 90 eiro…” Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta atbilde šokē sabiedrību 9
Kur mukt? Nosauktas drošākās valstis iespējama Trešā pasaules kara gadījumā
TV24
“Kā lai izdzīvo?” pensionāre ar asarām acīs stāsta par ilgo darba stāžu padomju laikā, kas netiek atalgots
Lasīt citas ziņas

Vai dārzā šogad liela tomātu raža? Tad izmēģiniet pagatavot tomātus marinādē ar kadiķogām un lauru lapām. Garšos izcili pie gaļas ēdieniem!

Sastāvdaļas:

• 800 g tomātu

• 30 kadiķogu

• 8 lauru lapas

• 1 tējkaroti Santa Maria garšvielas Čili eksplozija

• 360 ml rapšu eļļas

• 10 ķiploka daiviņu

• svaigs baziliks

• sāls

Pagatavošana:

CITI ŠOBRĪD LASA

Tomātus sagriež 1 cm biezās šķēlēs un liek uz plāts. Nomizo un sagriež ķiploku, pārkaisa tomātiem. Saberž kadiķogas, pārkaisa tomātiem. Uzber Čili eksploziju un sāli.

Pārlej eļļu un cep 8 minūtes līdz 180 °C uzkarsētā cepeškrāsnī.

Tomātus liek burkā kārtām, pa vidu pievienojot lauru lapas un sagrieztu baziliku. Pārlej no cepšanas atlikušo eļļu.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.