Tītara rolmopši ar pašu dārzeņiem un jaunajiem kartupelīšiem 0
Rolmopši
300 g tītara maltajai gaļai pievieno vienu šķēli izmērcētas baltmaizes, vienu tītara olu (vai 2 vistas olas), sasmalcinātus un apceptus sīpolus, ķiplokus, piparus, sāli, visu labi samaisa un patur apmēram pusstundu ledusskapī, lai savelkas garšas un masa kļūst stingrāka.
400 g tītara filejas sagriež pret šķiedru 0,5 cm plānās šķēlēs, uzkaisa sāli, piparus un izklapē tā, lai var ietīt malto gaļu. Uz filejas liek 2/3 ēdamkarotes maltās gaļas, nedaudz pamīšus saliek maliņas, apviļā miltos un sakultā olā un ar maliņu vietu uz leju cep pannā eļļā, sviestā vai taukos. Kad viena puse apcepusies brūna, griež uz otru pusi, liek uz pannas vāku un uz mazas uguns apmēram 5 – 10 min cep gatavu.
Piedevas
Piedevām izvāra jaunos kartupelīšus, burkānus, sagriež mazākos gabalos un uz pannas apcep tītara taukos, eļļā vai sviestā. Vārītas sviesta pupiņas apcep tītara taukos vai eļļā uz pusi ar sviestu.