sandwich with three layers, filled with bacon eggs and vegetables
sandwich with three layers, filled with bacon eggs and vegetables
Foto – Fotolia.com

Tītara filejas un bekona sendviči 0

Nepieciešams (4 porcijām)

3 gab. tostermaizes šķēles
4 olas
Tītara fileja – 50 g
Bekons – 50 g
Tomāti – 60 g
Marinēti gurķi – 30 g
Salāti – 3 lapas
Olīvas bez kauliņiem – 4 gab.
Franču majonēze – 2 ēdamkarotes

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana

“Izārdīs Latviju pa vīlēm!” Soctīklotāji “izceļ saulītē” vecu premjeres ierakstu soctīklos, kas izsauc viedokļu vētru
7 lietas, kas notiek ar ķermeni, ja rītu sāc ar kafijas tasi tukšā dūšā
“Asaras acīs!” Tantiņas pie Matīsa kapiem tirgo puķu vainagus. Kāds izsauc policiju, bet viņa rīcība pārsteidz
Lasīt citas ziņas

1. Bekonu, plānās šķēlītēs sagrieztu tītara fileju un olas cep uz pannas ar minimālu eļļas daudzumu.

2. Trīs tostermaizes šķēles nedaudz apgrauzdē tosterī. Katru gabaliņu apziež ar majonēzi un uzliek salātlapu.

CITI ŠOBRĪD LASA

3. Uz pirmās maizes šķēles liek gatavo bekonu un olu. Tomātus sagriež ripiņās, marinētus gurķus – plānās šķēlītes.

4. Dārzeņus liek uz otrās maizes šķēles. Ar šo šķēli pārklāj maizi, uz kuras jau ir ola un bekons.

5. Uz trešās šķēles liek tītara fileju, pārklāj ar salāta lapu un apgriež otrādi.

6. Sastiprina ar četriem koka zobu bakstāmajiem, uz kuriem uzdur olīvas.

7. Pirms pasniegšanas sagriež 2 vai 4 daļās. Var pasniegt ar jebkādiem salātiem.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.