Tītara filejas un bekona sendviči 0
Nepieciešams (4 porcijām)
3 gab. tostermaizes šķēles
4 olas
Tītara fileja – 50 g
Bekons – 50 g
Tomāti – 60 g
Marinēti gurķi – 30 g
Salāti – 3 lapas
Olīvas bez kauliņiem – 4 gab.
Franču majonēze – 2 ēdamkarotes
Pagatavošana
1. Bekonu, plānās šķēlītēs sagrieztu tītara fileju un olas cep uz pannas ar minimālu eļļas daudzumu.
2. Trīs tostermaizes šķēles nedaudz apgrauzdē tosterī. Katru gabaliņu apziež ar majonēzi un uzliek salātlapu.
3. Uz pirmās maizes šķēles liek gatavo bekonu un olu. Tomātus sagriež ripiņās, marinētus gurķus – plānās šķēlītes.
4. Dārzeņus liek uz otrās maizes šķēles. Ar šo šķēli pārklāj maizi, uz kuras jau ir ola un bekons.
5. Uz trešās šķēles liek tītara fileju, pārklāj ar salāta lapu un apgriež otrādi.
6. Sastiprina ar četriem koka zobu bakstāmajiem, uz kuriem uzdur olīvas.
7. Pirms pasniegšanas sagriež 2 vai 4 daļās. Var pasniegt ar jebkādiem salātiem.