Foto – Fotolia

Tītara filejas steiks ar ceptiem kartupeļiem 0

Sastāvdaļas
750 g kartupeļu
sāls, pipari
50 g margarīna
4 tītara filejas steiki
saldās paprikas pulveris
240 g konservētas kukurūzas

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs 4
Kokteilis
2025. gads sola “stabilu melno svītru” 5 zodiaka zīmēm
“Viņš ļoti labi apzinās, ka daudzi no viņa grib atbrīvoties.” Eksperts nosauc brīdi, no kura Putina dienas būs skaitītas
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
1. Kartupeļus nomazgā, vāra viegli sāļā ūdenī aptuveni 20 minūtes, tad ūdeni nolej un kartupeļus atdzesē. Pēc tam nomizo un sagriež šķēlēs.

2. Pannā sakarsē 40 g margarīna, tajā apcep kraukšķīgas kartupeļu šķēles. Pārkaisa ar sāli.

CITI ŠOBRĪD LASA

3. Tītara filejas nomazgā, nosusina. Cep sakarsētā margarīnā no abām pusēm aptuveni četras minūtes. Sāla, piparo.

4. Ceptos kartupeļus pārkaisa ar paprikas pulveri, kukurūzu notecina un ātri uzkarsē pannā. Šķīvī kārto tītara steiku ar ceptajiem kartupeļiem. Var papildināt ar konservētiem ananasiem.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.