Foto no ivona.bigmir.net

Tiramisu kokosriekstā romantiskai pasēdēšanai divatā. Pieaugušo recepte 3

Autors: “Praktiski.lv”

Šo desertu gatavo līdzīgi kā klasisko tiramisu, taču finālā tam ir eksotiskāka garša. Gatavo 30 minūtes.

Reklāma
Reklāma
“Iespējams, vainīga ir kļūda mašīnas vadītāja vai vecākā apkalpes vadītāja rīcībā.” Noteikta precīza nogrimušās bruņumašīnas atrašanās vieta 55
“Tas ir vienīgais, kas darbosies.” Īlons Masks atklāj, kas palīdzēs izbeigt karu Ukrainā
Kokteilis
“Varbūt nauda tika savākta, bet kur tā palika?” Pretēji Sedokovas solījumiem, Timma uz Latviju atsūtīts nevis bēru uzvalkā, bet…
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas
150 g maskarpones siera
50 g cukura
2 olas
100-200 g dāmu pirkstiņu cepumu
viens svaigs ananass
100 ml kokosriekstu liķiera
kokosriekstu skaidiņas rotāšanai
kakako rotāšanai

Pagatavošana.

1. Ananasus notīra un sagriež kubiciņos.
2 Olu dzeltenumus atdala no baltumiem. Dzeltenumus sakuļ ar cukuru, līdz izveidojas vienmērīga masa, turpinot kult, pakāpeniski pievieno maskarpones sieru.
3. Olu baltumus sakuļ, līdz veidojas putas. Tad rūpīgi iecilā olu baltumus.
4. Dāmu pirkstiņus izmērcē kokosa liķierī un liek kokosrieksta čaumalā. Pa virsu klāj krēma kārtu un sagrieztos ananasus. Tad seko atkal cepumu kārta, krēms un ananasu kārta.

CITI ŠOBRĪD LASA

Pirms pasniegšanas desertu liek aukstumā vismaz uz sešām stundām. Dekorē ar kakao pulveri un kokosa šķēlītēm.

Recepte no ivona.bigmir.net

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.