Olīveļļa.
Olīveļļa.
Foto – Valdis Semjonovs

Kura olīveļļa kādiem mērķiem labāka 0

Olīveļļa salīdzinājumā ar cita veida produktiem organismā pārstrādājas vislabāk. Tai ir izteikta olīvu garša, smarža, un tā sader gandrīz ar jebko – ar zivīm, gaļu, dārzeņiem. Augstākā labuma jeb extra virgin olīveļļu nevajadzētu izmantot ēdienu cepšanai, bet gan pievienot salātiem vai makaroniem. Parastā olīveļļa, kas ir lētāka, der cepšanai.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Piecas frāzes, kuras tev nekad nevajadzētu teikt sievietei pāri 50 5
Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs 4
Kokteilis
VIDEO. Parastā tauta nesaprot augsto mākslu? Šoreiz ir par traku! Kristians Brekte pamatīgi satracinājis latviešus
Lasīt citas ziņas

Šis produkts uzmanību piesaistīja ar iepakojumu – pudele ar dozatoru, lai eļļu salātiem nepiešautu par daudz, salāti nesaplaktu, galu galā, lai dzīvotu taupīgāk un veselīgāk. Vienreiz nospiež dozatora galviņu – 9 kalorijas. Ja vajag – nospiež vēlreiz, un tad jau salātiem varbūt pietiks!

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.