Olīveļļa.
Olīveļļa.
Foto – Valdis Semjonovs

Kura olīveļļa kādiem mērķiem labāka 0

Olīveļļa salīdzinājumā ar cita veida produktiem organismā pārstrādājas vislabāk. Tai ir izteikta olīvu garša, smarža, un tā sader gandrīz ar jebko – ar zivīm, gaļu, dārzeņiem. Augstākā labuma jeb extra virgin olīveļļu nevajadzētu izmantot ēdienu cepšanai, bet gan pievienot salātiem vai makaroniem. Parastā olīveļļa, kas ir lētāka, der cepšanai.

Reklāma
Reklāma
Dabiski palīgi asinsspiediena kontrolei: 5 sēklas, ka noteikti jāiekļauj uzturā
Kokteilis
Guntara Rača neatzītie bērni beidzot satikušies! Publicēts kopīgs foto ar sirsnīgu vēstījumu 24
Kokteilis
Laimīgais datums 22.02. – šīm 4 zodiaka zīmēm tā solās būt īpaši veiksmīga diena
Lasīt citas ziņas

Šis produkts uzmanību piesaistīja ar iepakojumu – pudele ar dozatoru, lai eļļu salātiem nepiešautu par daudz, salāti nesaplaktu, galu galā, lai dzīvotu taupīgāk un veselīgāk. Vienreiz nospiež dozatora galviņu – 9 kalorijas. Ja vajag – nospiež vēlreiz, un tad jau salātiem varbūt pietiks!

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.