Foto – Bonappetit.lv

Tefteļi itāļu gaumē 0

Pagatavošana

Maizi izmērcēt pienā un nospiest lieko šķidrumu. Riekstus sasmalcināt. Ķiploka daiviņu un sīpolu smalki sagriezt.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Skorpions – 19. novembris, Strēlnieks – 24. jūlijs: laimīgākā diena 2025. gadā katrai zodiaka zīmei
TV24
“No tautas tāpēc šogad noslauks pēdējo kapeiku!” Izrādās, ka valdības budžetā ierakstīts – “Latvenergo” jāiemaksā vismaz 200 miljoni eiro nodokļos
Putins jau sācis plaša mēroga karu pret Eiropu, taču Rietumi baidās to atzīt
Lasīt citas ziņas

Maltai gaļai pievienot maizi, riekstus, garšvielas, ķiplokus, sīpolus, olu un masu kārtīgi izmīcīt.

Ar mitrām rokām izveidot gaļas bumbiņas. Katru bumbiņu apvārtīt miltos un apcept uzkarsētā eļļā. Pieliet baltvīnu, pienu un sautēt, ik pa brīdim tefteļus apgriežot.

CITI ŠOBRĪD LASA

Pasniedz uzreiz, pārkaisot ar sarīvētu sieru.
Recepti piedāvā “Prisma” un

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.