Foto: Pexels

Ūdens zīmes 1

Šīs stihijas pārstāvji ir tik dziļi jūtīgi, ka maz kurš to vispār spēj iedomāties. Viņi spēj lieliski orientēties cilvēcisko jūtu un emociju pasaulē, kā arī prot tikt galā vissarežģītākajās situācijās. Ūdens zīmju pārstāvji vislabāk jūt citu cilvēku enerģētiku, tiem piemīt empātija. Tas palīdz viņiem pret sevi labvēlīgi noskaņot sarunbiedru, bet nepieciešamības gadījumā arī iesist pašā jūtīgākajā vietā, izvēloties pareizos vārdus.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
5 datumi, kuros dzimst vislielākie egoisti
Saeima pieņem būtiskas izmaiņas Darba likumā: darbiniekiem vairs nedrīkstēs nepamatoti pieprasīt krievu valodas zināšanas
Kokteilis
Nedēļas nogale četrām zodiaka zīmēm sola lielas problēmas. Kuras ir tās, kam jāuzmanās! 3
Lasīt citas ziņas

Vēzis: enerģētika virzīta uz aizsardzību. Tā darbojas pastāvīgi: pirmkārt viņa necaursitamais apvalks aizsargā pašu Vēzi, bet ekstrēmās situācijās viņš spēj efektīvi aizsargāt savus tuviniekus.

Skorpions: šīs zīmes pārstāvjiem piemīt vislielākās caursišanas spējas Ūdens zīmju vidū, turklāt Skorpions ir pilnīgi nevadāms. Visa viņa enerģētika ir vērsta uz graušanu. Turklāt Skorpioni efektīvāk nekā citi prot glabāt savus nodomus un maskēties.

CITI ŠOBRĪD LASA

Zivis: bieži saka, ka šīs zīmes pārstāvjiem piemīt paranormālas spējas. Viņi labāk par citiem saplūst ar esošo situāciju, kā arī intuitīvā līmenī dziļi saprot otra cilvēka jūtas.

Avots: “mirror-venus.ru”

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.