Foto: Pexels

Zemes zīmes 1

Aktīvas enerģētikas ziņā Zemes zīmes atpaliek no Uguns zīmēm. Taču Zemes zīmes reabilitē tas, ka tās visu panāk pakāpeniski un uzcītīgi, kas dažkārt citu acīs padara tās par lieliem stūrgalvjiem. Bet visa iemesls ir Zemes zīmju viendabīgā un sabalansētā enerģētika.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
5 datumi, kuros dzimst vislielākie egoisti
Kokteilis
Nedēļas nogale četrām zodiaka zīmēm sola lielas problēmas. Kuras ir tās, kam jāuzmanās! 3
Krimināls
“Lizuma pagastā 19.septembra rīts iesākās traģiski…” Skolas direktore līdzjūtības runā piemin māsu un brāli, kuri gāja bojā traģiskajā autoavārijā 17
Lasīt citas ziņas

Vērsis: viņi manāmāk par citām zodiaka zīmēm piesaista ģimenes labklājību un stabilitāti, lai gan dažkārt viņiem piemīt eksplozīvs raksturs. Vēršu spēks ir viņu uzticamībā.

Jaunava: ne velti šai zīmei zodiakālajā lokā blakus atrodas Svari. Jaunavas ļoti atgādina taisnības dievieti Temīdu, jo patiešām ir taisnīgas un ārkārtīgi čaklas.

CITI ŠOBRĪD LASA

Mežāzis: šīs zīmes pārstāvjiem vairāk nekā citām Zemes zīmēm ir izteiktas līdera dotības, lai arī dažkārt tās ir slēptas. Mežāži, pēc dabas perfekcionisti, neapstāsies pirms mērķa sasniegšanas. Dažreiz viņiem pietrūkst veiksmes, taču ir vairākas metodes, kuru dēļ Mežāži spēj noskaņot sevi pozitīvai dienai.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.