Tagliatelle makaroni ar baravikām. Dižciltīgas pusdienas! 2
SASTĀVDAĻAS (1 porcijai) 150 g baraviku, 100 g Tagliatelle makaronu, 2 ķiploka daiviņas, pētersīļi, “Extra Virgin” olīveļļa, sāls.
KĀ GATAVOT
Notīrītas, sagrieztas baravikas pannā uzkarsētā labas kvalitātes olīveļļā apcep kopā ar sakapātu ķiploku.
Kad sēnes gatavas, pievieno sakapātus pētersīļus.
Katliņā uzvāra ūdeni, pievieno rupjo sāli, pagaršo, vai ūdens ir viegli sāļš.
Tajā liek makaronus un, bieži apmaisot, vāra tik ilgi, kā norādīts uz iepakojuma.
Makaroni nedrīkst būt pilnībā gatavi, jo tie vēl brīdi tiks karsēti uz pannas.
Labāk, lai tie ir nedaudz cieti, nevis pārvārījušies.
Makaronus sajauc ar sēņu mērci, uzkarsē un ceļ galdā.