Foto – Bonappetit.lv

Tadžīna ar vistu un burkāniem – tradicionālā 0

Pagatavošana

Tadžīnas apakšā uzkarsēt eļļu un apcept tajā vistas šķiņķīšus līdz tie kļūst zeltaini. Pievienot smalki sagrieztu sīpolu un rīvētu ingvera sakni un cept visu vēl 3-4 min. Pievienot 1 gl. ūdens, medu, kurkumu, sagrieztus burkānus un sāli pēc garšas. Apsegt ar vāku un gatavot uz lēnas uguns apm. 45 min.
Gatavu tadžīnu pasniedz ar vārītiem rīsiem vai kuskusu.
Recepti piedāvā:

Reklāma
Reklāma
Veselam
6 rīta ieradumi, kas slepeni veicina svara pieaugumu: izvairies no tiem!
Operācijai narkozē var būt arī šāda blakne – svešvalodas sindroms. Ar to sasirdzis kāds 17 gadus vecs zēns
VIDEO. Ja šķiet, ka Rīgas sabiedriskajā esi redzējis visu, šis video liks to apšaubīt
Lasīt citas ziņas

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.