
Foto – Bonappetit.lv
Tadžīna ar vistu un burkāniem – tradicionālā 0
Pagatavošana
Tadžīnas apakšā uzkarsēt eļļu un apcept tajā vistas šķiņķīšus līdz tie kļūst zeltaini. Pievienot smalki sagrieztu sīpolu un rīvētu ingvera sakni un cept visu vēl 3-4 min. Pievienot 1 gl. ūdens, medu, kurkumu, sagrieztus burkānus un sāli pēc garšas. Apsegt ar vāku un gatavot uz lēnas uguns apm. 45 min.
Gatavu tadžīnu pasniedz ar vārītiem rīsiem vai kuskusu.
Recepti piedāvā:
Reklāma
Reklāma
Ukrainas un ASV amatpersonas pie sarunu galda: pirmās ziņas no Saūda Arābijas
30
Negaidīti! Tramps saņēmis īpašu vēstuli no Zelenska. Zināms, kas tajā rakstīts…
11
Putins atrodas sliktākā situācijā, nekā Tramps domā: Eiropas rokās ir spēcīgs trumpis
