Foto – Bonappetit.lv

Tadžīna ar līdaku un rabarberiem 0

Katliņā ieliet vīnu, pievienot ingveru, sagrieztus rabarberus, cukuru un sinepes un visu samaisīt. Uzkarsēt un 5-6 min. pavārīt līdz rabarberi sāk izšķīst. Noņemt no uguns. Atdzesēt. Šajā marinādē iemarinē uz nakti līdaku. Līdaku priekš tam nozvīņo, iztīra un sagriež porcijas gabalos.

TV24
Eksperts brīdina: Tā ir situācija, no kuras mēs neizvairīsimies. Latvijā, iespējams, sāks dedzināt atkritumus
TV24
“ASV stratēģija izskatās pēc kara pieteikuma Eiropas Savienībai.” Britu eksperts par iespējamiem Trampa rīcības riskiem
Kokteilis
Ātrs psiholoģiskais tests: kura no virvēm, jūsuprāt, ir visgarākā? 5
Lasīt citas ziņas

Nākamajā dienā kartupeļus nomizo un sagriež palielos gabalos. Burkānus nomizo un sagriež palielos gabalos.

Visu saliek tadžīnā kopā ar marinētu līdaku, pārlej ar ūdeni, pārkaisa ar sāli un pipariem, uzliek vāku un sautē min. 30-40 līdz gatavībai. Pasniedz ar baltvīnu.

Recepti piedāvā:

CITI ŠOBRĪD LASA

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.