Foto -Bonappetit.lv

Tadžīna ar balto amūru 0

Pagatavošana

Balto amūru nozvīņot, izķidāt un nogriezt galvu. Zivi sagriezt gabalos un ierīvēt ar sāli un pipariem.
Tadžīnu uzsildīt uz lēnas uguns, uzkarsējot tajā eļļu. Apcept sagrieztus sīpolus un burkānus. Pievienot sasmalcinātus tomātus ar visu sulu, sagrieztu čili piparu, sagrieztus marinētu gurķus, sakapātus pētersīļus un sakārtot pa virsu zivs gabalus. Pa virsu salikt olīvas un salītus citronus. Pēc nepieciešamības pieliet ūdeni.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Piecas frāzes, kuras tev nekad nevajadzētu teikt sievietei pāri 50 5
Kokteilis
Personības TESTS. Kādu iespaidu tu par sevi radi? Šis attēls palīdzēs tev to noskaidrot
Veselam
Liekie kilogrami neatkāpjas ne pa kam? 4 pazīmes, ka jūsu vielmaiņa nedarbojas pareizi
Lasīt citas ziņas

Padoms. Ja jums nav “pareizie” sālīti citroni, tad tos ļoti viegli uztaisīt “uz ātro” – citronu kārtīgi nomazgā un sagriež šķēlītēs, saliek burkā, ik pa brīdim pārkaisot ar sāli (sālim jābūt pietiekami daudz), aizskrūvē vāku un atstāj uz 3-4 stundām, ik pa brīdim burku sakratot.

CITI ŠOBRĪD LASA

Tadžīnai uzlikt vāku un sautēt uz mērenas uguns apmēram 35-40 minūtes.
Klāt tadžīnai var pasniegt mīkstu baltmaizi.
Recepti piedāvā

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.