Publicitātes foto

Taco ar malto gaļu – fantastisks brīvā vakara ēdiens 0

Tako ir vislabākais piektdienas vakara ēdiens! Klasika ir pildīt tako laiviņas ar aromātisku malto liellopu gaļu, dārzeņiem, gvakamoli, rīvētu sieru un tako mērci.
Pasniegšanai – burciņa Santa Maria Taco mērce maigā

Reklāma
Reklāma
Veselam
Gribi dzīvot ilgi un laimīgi? 10 ieteicamākie dārzeņi un augļi, kas veicinās garu mūžu
Kokteilis
11 bēru tradīcijas un noteikumi, kas jāievēro, lai godam pavadītu aizgājēju
RAKSTA REDAKTORS
FOTO. “Gribēju būt mīlēta, bet tiku pazemota, izmantota, sista.” Kāpēc piecdesmitgadīgā politiķe uzķērās jeb izglītotās, bagātās arī raud
Lasīt citas ziņas

1 pac. Santa Maria Taco laiviņas
salāti
tomāti
skābais krējums
gvakamole
Tako gaļa
1 paciņa Taco garšvielu maisījuma
400 g maltās gaļas
1 ēd.k. sviesta/margarīna
1 ml ūdens

1. Apbrūniniet malto gaļu sviestā vai eļļā.
2. Pievienojiet garšvielu maisījumu un ūdeni. Samaisiet un gatavojiet bez vāka apmēram 5–10 minūtes.
3. Uzkarsējiet tako laiviņas saskaņā ar norādījumiem uz iepakojuma un sagatavojiet piedevas.
4. Pasniedziet laiviņas siltas, pildītas ar malto gaļu un gardām piedevām!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.