Foto – Shutterstock

Sviests ar garšvielām. Vienkārši pagatavojams, garšīgs un veselīgs 1

Lai radītu savu garšvielu sviestu, kopā ar sāli tam var pievienot dažādas garšvielas, piemēram, sinepju graudiņus, kaltētu timiānu, salviju.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Kā noveco katras zodiaka zīmes pārstāvji? Dvīņi vienmēr paliek bērnišķīgi, bet Auns plāno nodzīvot līdz 120 gadiem
Kokteilis
Slaveni mīļākie, veģetatīvā distonija, sēras, ticība un alkohols: izcilās aktrises Rēzijas Kalniņas dzīves līkloči
RAKSTA REDAKTORS
“Ārste sadusmojās un izsauca policiju” – piedzīvota nepatīkama attieksme pret pacienti vienā no Latvijas galvenajām slimnīcām. Kā to komentē mediķi? 28
Lasīt citas ziņas

Var gatavot arī ar smalki sakapātiem maurlokiem, dillēm un piparmētrām, pētersīļiem un citrona miziņu.

Saaukstēšanās laikā ideāla ir sviestmaize ar sviestu, kam pievienots sakapāts ķiploks.

CITI ŠOBRĪD LASA

Garšvielu sviestu ledusskapī var uzglabāt nedēļu. Bet, ja ir lielāka porcija, daļu sasaldē. Pirms lietošanas produkts vismaz sešas stundas jāpatur istabas temperatūrā.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.