Foto – Shutterstock

Sviests ar garšvielām. Vienkārši pagatavojams, garšīgs un veselīgs 1

Lai radītu savu garšvielu sviestu, kopā ar sāli tam var pievienot dažādas garšvielas, piemēram, sinepju graudiņus, kaltētu timiānu, salviju.

Reklāma
Reklāma
TV24
“Tā ir cūku kūts. Pat cūkas dzīvo labāk.” Krievijas Ārējās izlūkošanas dienesta vadītājs nosauc 3 nosacījumus, lai vienotos ar Ukrainu 99
ASV, iespējams, izdarīs ko starptautiski negaidītu. Tās lemj par to, kam pieder Krima
Kokteilis
Dzimuši ģēniji: šīm zodiaka zīmēm ir augstākais IQ 4
Lasīt citas ziņas

Var gatavot arī ar smalki sakapātiem maurlokiem, dillēm un piparmētrām, pētersīļiem un citrona miziņu.

Saaukstēšanās laikā ideāla ir sviestmaize ar sviestu, kam pievienots sakapāts ķiploks.

CITI ŠOBRĪD LASA

Garšvielu sviestu ledusskapī var uzglabāt nedēļu. Bet, ja ir lielāka porcija, daļu sasaldē. Pirms lietošanas produkts vismaz sešas stundas jāpatur istabas temperatūrā.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.