Foto – Aija Geida

Sviestmaize ar šķiņķi 0

Sastāvdaļas
• 8 maizes šķēles
• 16 šķiņķa šķēles
• 100 g Goudas vai Holandes siera
• 2 tomāti
• 2 gurķi
• 4 salātu lapas
• 50 ml liesas majonēzes
• 2 ēdamkarotes sakapātu diļļu
• marinēts gurķis
• ½ tējkarotes sāls

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Piecas frāzes, kuras tev nekad nevajadzētu teikt sievietei pāri 50 5
Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs 4
“Varēja notikt ļoti liela nelaime…” Mārupes novadā skolēnu autobusa priekšā nogāzies ceļamkrāns 5
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Marinētu gurķi smalki sagriež vai sarīvē, pievieno majonēzi, sakapātas dilles, sāli un samaisa. Maizītes nedaudz apgrauzdē tosterī vai cepeškrāsnī. Tomātus un gurķus sagriež plānās šķēlītēs, šķiņķi un sieru – šķēlēs. Kārto sviestmaizi: uz vienas maizes liek salātu lapas, šķiņķi, tomātus, pārlej ar mērcīti, tad liek sieru, gurķus un virsū otru maizes šķēli.

Salātu lapu vietā var izmantot spinātus vai rukolu.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.