Foto – Aija Geida

Sviestmaize ar šķiņķi 0

Sastāvdaļas
• 8 maizes šķēles
• 16 šķiņķa šķēles
• 100 g Goudas vai Holandes siera
• 2 tomāti
• 2 gurķi
• 4 salātu lapas
• 50 ml liesas majonēzes
• 2 ēdamkarotes sakapātu diļļu
• marinēts gurķis
• ½ tējkarotes sāls

Reklāma
Reklāma
Mājas
10 ēdieni, kurus nekad nedrīkst dot kaķiem — jūs būsiet pārsteigti
Atrasts ceturtā Pabrades poligonā pazudušā kareivja ķermenis: viņš neatradās purvā 80
Tiklīdz karš Ukrainā beigsies, Putins varētu ātri pārvietot karaspēku uz Baltijas valstu robežām – vācu izlūkdienests
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Marinētu gurķi smalki sagriež vai sarīvē, pievieno majonēzi, sakapātas dilles, sāli un samaisa. Maizītes nedaudz apgrauzdē tosterī vai cepeškrāsnī. Tomātus un gurķus sagriež plānās šķēlītēs, šķiņķi un sieru – šķēlēs. Kārto sviestmaizi: uz vienas maizes liek salātu lapas, šķiņķi, tomātus, pārlej ar mērcīti, tad liek sieru, gurķus un virsū otru maizes šķēli.

Salātu lapu vietā var izmantot spinātus vai rukolu.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.