Divu sieru krēms 0

Sastāvdaļas
• 150 g Filadelfijas siera
• 125 g maskarpones siera
• 35 g sviesta
• 70 g pūdercukura
• ½ tējkarotes vaniļas ekstrakta
• ēdamkarote rīvētas citrona miziņas
• ēdamkarote citrona sulas

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Kokteilis
Piecas frāzes, kuras tev nekad nevajadzētu teikt sievietei pāri 50 5
Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs 4
Kokteilis
VIDEO. Parastā tauta nesaprot augsto mākslu? Šoreiz ir par traku! Kristians Brekte pamatīgi satracinājis latviešus
Lasīt citas ziņas

Istabas temperatūrā 2–3 stundas pastāvējušu sviestu intensīvi saputo, palēnām pieber pūdercukuru un kuļ 3–4 minūtes, līdz iegūta gaisīga un viendabīga masa. Citā bļodā sajauc abu veidu sierus, kas sasiluši līdz istabas temperatūrai, pievieno citrona sulu un miziņu, vaniļu un uzmanīgi samaisa. Tad lēnām iecilā sviesta masā – putot nedrīkst, citādi masa atsulosies.

! Kēksu cepurītes ar konditorejas šļirci veido īsi pirms pasniegšanas.

Maskarpones un putukrējuma krēms

CITI ŠOBRĪD LASA
Foto – Shutterstock

Sastāvdaļas
• 250 g maskar­pones siera
• 350 g saldā krējuma
• 1,5 ēdam­karotes pūder­cukura
• ~ 75 g ogu masas

Pagatavošana.

Skābas, pēc garšas izteiksmīgas ogas, piemēram, jāņogas, dzērvenes, upenes, savāra ar cukuru attiecībās 1 : 2, atdzesē un izberž caur sietiņu. Aukstu, tikko no ledusskapja izņemtu saldo krējumu saputo ar aukstu maskarpones sieru un pūdercukuru stingrās putās. Pamazām pievieno ogu masu.

! Ogu vietā var izmantot apelsīna miziņu un sulu, vaniļas vai ruma ekstraktu.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.