Cūkgaļas sautējums ar sviesta pupiņām 0

• 400 g cūkas filejas vai cepeša gabala

• 1 ēdamkarote sviesta

• ½ tējkarotes sāls

• 250 g sviesta pupiņu

• 200 g skābā krējuma

• 1–2 tējkarotes sinepju

• 1 tējkarote kaltēta timiāna un bazilika maisījuma

Reklāma
Reklāma

• Svaigi pētersīļi

Kokteilis
VIDEO. “Spļāviens latviešu dvēselēs!” Cilvēkus pamatīgi satracina “Spēlmaņu nakts” priekšnesums
7 lietas, kas notiek ar ķermeni, ja rītu sāc ar kafijas tasi tukšā dūšā
DHL lidmašīnas avārija Viļņā: traģisks negadījums vai Krievijas sabotāža? Publicēta pilotu un lidojuma kontrolieru saruna pirms traģēdijas… 152
Lasīt citas ziņas

Gaļu sagriež plānās sloksnītēs un apbrūnina pannā izkausētā sviestā. Pieber sāli un sagrieztas pupiņas. Krējumu sajauc ar sinepēm un garšaugu maisījumu. Uzlej gaļai un pupiņām un sautē 5–10 minūtes. Ja vēlas, gatavam sautējumam var uzkaisīt sasmalcinātus svaigus pētersīļus. Pasniedz ar makaroniem vai rīsiem.

Šo ātri pagatavojamo un sulīgo sautējumu var pasniegt arī mājas viesībās.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.