Sviesta pupiņu sautējums 0

• 1–2 kg sviesta pupiņu

• 2–3 sīpoli

• 3 ķiploka daiviņas

• 50–100 g majonēzes

• 50–100 g skābā krējuma

• 5 ēdamkarotes eļļas

• Zaļumi pēc izvēles

• Pipari

• Sāls

Pannā karstā eļļā apcep sagrieztus sīpolus un ķiplokus, pievieno blanšētas sviesta pupiņas (vāra 3–5 minūtes, lai būtu kraukšķīgas), sāli, piparus, daļu zaļumu. Palaikam apmaisot, sautē uz lēnas uguns. Kad pupiņas gatavas, pievieno majonēzi, krējumu un vēl pasautē piecas minūtes. Pasniedz kā pamatēdienu vai karstos salātus pie gaļas.

Reklāma
Reklāma
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.