Foto: Matīss Markovskis

Svētku brusketas no rudzu maizes ar svaigu kazas sieru un riekstiem 0

Sastāvdaļas
* 4 šķēles rudzu maizes
* 200 g svaigā kazas siera
* marinētas bietes
* apcepti lazdu rieksti
* dilles
* sāls
* pipari

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Piecas frāzes, kuras tev nekad nevajadzētu teikt sievietei pāri 50 5
Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs 4
Kokteilis
2025. gads sola “stabilu melno svītru” 5 zodiaka zīmēm
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Bļodā uzputo svaigo sieru, līdz tas kļūst krēmīgs un gaisīgs. Pieber nedaudz sāls un piparu, sakapātas dilles. Tosterī apcep maizi, lai tā būtu kraukšķīga no ārpuses, bet mīksta iekšpusē.

Maizei bagātīgi uzziež krēmu, virsū kārto marinētas bietes un apkaisa ar sakapātiem riekstiem.

Pavāra piebilde

CITI ŠOBRĪD LASA

Maizītes var greznot arī ar dažādiem zaļumiem vai citām tīkamām garšas piedevām, taču biešu pikantums labi sader ar maigo kazas sieru.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.