Svētdienas brokoļu sautējums. Saimniecības “Daniņi” recepte 0

1 kg brokoļu, 20 melnās olīvas, 6 anšovu filejas, 100 g pikanta siera, 2 sīpoli, 8 ēdamkarotes olīveļļas, sāls, 1 glāze sarkanvīna.

Reklāma
Reklāma
Nauda ir, bet izņemt nevar… Kāpēc cilvēki ar “Swedbank” kartēm dod priekšroku “SEB” bankomātiem?
Kokteilis
Šie cilvēki vienmēr visu zina: 6 visgudrākās zodiaka zīmes
Analītiķi brīdina, ka Krievija apsver iespēju uzbrukt NATO austrumu flanga valstīm, un nosauc pazīmes, kas par to liecina
Lasīt citas ziņas

Brokoļus sadala rozetēs. No olīvām izņem kauliņus un tās sagriež ripiņās. Sīki sasmalcina anšovu fi lejas. Plānās šķēlītēs sagriež sieru.

Nomizo sīpolus un sagriež sīkos kubiņos. Brokoļus rindo kārtām katlā, uz katras kārtiņas uzliek dažas olīvas un anšovu filejas gabaliņus. Virsū liek siera šķēles, uzkaisa sīpolu kubiņus, dārzeņus apslaka ar eļļuun uzkaisa nedaudz sāls. Virsējā kārtā uzber sieru. Uzlej vīnu un dārzeņus sautē cieši noslēgtā traukā nelielā karstumā 90 minūtes.

CITI ŠOBRĪD LASA

Klāt pasniedz sālsūdenī vārītus kartupeļus un svaigus salātus.

Vairāk recepšu, padomu un saimniecību stāstu – tematiskajā avīzē “Mājas Gardumi”

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.