Foto-Baiba Buceniece

Svaigu spinātu salāti 1

Kā gatavot?

Spinātus nomazgā, nosusina, liek traukā. Pieber žāvētas dzērvenes un saulespuķu sēkliņas. Sajauc ar mērci, ko gatavo, olīveļļai pievienojot citrona sulu, nedaudz medus, sāli, piparus un magoņu sēkliņas. Pirms celšanas galdā klāt liek kazas sieru.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Personības TESTS. Kādu iespaidu tu par sevi radi? Šis attēls palīdzēs tev to noskaidrot
Kokteilis
3 visbīstamākās zodiaka zīmju pārstāves, kas bez sirdsapziņas pārmetumiem var atņemt citas vīrieti
Veselam
Liekie kilogrami neatkāpjas ne pa kam? 4 pazīmes, ka jūsu vielmaiņa nedarbojas pareizi
Lasīt citas ziņas

Gatavoja bāra restorāna “Āķis” pavāre Ligita Meirēna

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.