Foto-Shutterstock

Svaigu kāpostu zupa ar sēnēm. Pirmā recepte jaunības saglabāšanai 1

Lai saglabātu jaunību, vajag lietot uzturā pareizos produktus un tos pareizi kombinēt savā starpā. Vēlam jums vienmēr būt jaunām un skaistām! Šoreiz piedāvājam vienkāršu, veselīgu un garšīgu kāpostu zupu.

Reklāma
Reklāma
ASV pulkvedis: 24 gadu dienestā neesmu redzējis tik dziļi iestrēgušu transportlīdzekli
Burovs iespējams slēpj dzīvokļus un dārgas gleznas: znots nodod KNAB informāciju
“Mēs visi atviegloti nopūtāmies. Grūtākais darbs ir paveikts.” No Pabrades purva veiksmīgi izcelta ASV bruņumašīna 12
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas – 2 litri gaļas buljona, ¼ svaiga kāposta, 45 g kaltētu baraviku, 1 burkāns, purava baltā daļa, pētersīļi, dilles, krējums, sāls, pipari.

Pagatavošana. Sēnes noskalo un iemērc siltā ūdenī, lai uzbriest. Notīra un sagriež burkānu plānās ripiņās, puravu sagriež smalkos pusriņķos.
Verdošā gaļas buljonā liek puravu un burkānu, nedaudz pavāra. Uzbriedušās sēnes sasmalcina gabaliņos un liek buljonā vārīties 10 min.
Sagriež kāpostu un pievieno zupai, tāpat pieber sāli un piparus pēc garšas. Vāra visu 20 – 25 minūtes.
Tad pievieno sasmalcinātus pētersīļus un pavāra vēl 5 min.
Zupu pasniegt var ar sasmalcinātām dillēm un krējumu.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.