Svaigie zaļie salāti ar viegli ceptiem grauzdiņiem 0
Pagatavošana
Maizes šķēles apziest ar sviestu no abām pusēm un apcept pannā vai uz grila un tad sagriezt mazos kubiņos.
Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs
4
Kokteilis
2025. gads sola “stabilu melno svītru” 5 zodiaka zīmēm
Veselam
Kā tad ir pareizi ēst hurmas – ar vai bez mizas? Uztura speciālistiem ir kategoriska atbilde
Nelielā blodiņā sajaukt kopā krējumu, jogurtu, sinepes, citrona sulu un etiķi. Pievienot pēc garšas sāli un svaigi maltus piparus.
Zaļos salātus noskalot, apžāvēt un saplūkāt ar rokām. Lokus sagriezt smalkāk. Pārlikt visu bļodā, pievienot mērci un apmaisīt. Pārkaisīt ar grauzdiņiem un uzreiz pasniegt.