Svaigie salāti ar kāļu čipsiem tempura mīklā
Svaigie salāti ar kāļu čipsiem tempura mīklā
Svaigie salāti ar kāļu čipsiem tempura mīklā

Svaigie salāti ar kāļu čipsiem tempura mīklā
 0

SASTĀVDAĻAS Kālis, tempura mīkla (lielveikalos austrumu ēdienu stendos nopērkama pulvera veidā). Salātiem: rukola, fenhelis, tomāti, redīsi, diedzētas puravu sēklas, olīvas. Mērcei: krējums, dilles.

Reklāma
Reklāma
“Rīt būs svarīgs vakars…” Tramps nāk klajā ar brīdinājumu. Kas rīt gaidāms? 137
“Ir jānogalina, jo brauc ar motociklu?” Motociklists mežā atklāj nāvējošu slazdu, tikai par mata tiesu izvairoties no traģēdijas
Kokteilis
6 zodiaka zīmes, kam nepiemīt ne mazākās līdera dotības 25
Lasīt citas ziņas

KĀ GATAVOT? Kāli nomizo, sagriež plānās šķēlītēs, apmērcē mīklā un fritē uzkarsētā eļļā. Lieko eļļu notecina uz papīra salvetes. Visas svaigās salātu sastāvdaļas – rukolu, planās šķēlītēs sarīvētu fenheli, daiviņās sagrieztus tomātus un redīsus – kārto šķīvī, pārkaisa ar diedzētām puravu sēklām, pievieno olīvas, virsū liek kāļu čipsus. Pārlej ar krējuma un diļļu mērci.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.