Svaigie salāti ar kāļu čipsiem tempura mīklā
Svaigie salāti ar kāļu čipsiem tempura mīklā
Svaigie salāti ar kāļu čipsiem tempura mīklā

Svaigie salāti ar kāļu čipsiem tempura mīklā
 0

SASTĀVDAĻAS Kālis, tempura mīkla (lielveikalos austrumu ēdienu stendos nopērkama pulvera veidā). Salātiem: rukola, fenhelis, tomāti, redīsi, diedzētas puravu sēklas, olīvas. Mērcei: krējums, dilles.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Piecas frāzes, kuras tev nekad nevajadzētu teikt sievietei pāri 50 5
Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs 4
Kokteilis
VIDEO. Parastā tauta nesaprot augsto mākslu? Šoreiz ir par traku! Kristians Brekte pamatīgi satracinājis latviešus
Lasīt citas ziņas

KĀ GATAVOT? Kāli nomizo, sagriež plānās šķēlītēs, apmērcē mīklā un fritē uzkarsētā eļļā. Lieko eļļu notecina uz papīra salvetes. Visas svaigās salātu sastāvdaļas – rukolu, planās šķēlītēs sarīvētu fenheli, daiviņās sagrieztus tomātus un redīsus – kārto šķīvī, pārkaisa ar diedzētām puravu sēklām, pievieno olīvas, virsū liek kāļu čipsus. Pārlej ar krējuma un diļļu mērci.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.