Foto-Baiba Buceniece

Svaigie salāti ar balzamiko mērci un grilētu cūkgaļas fileju
 0

Sastāvdaļas: cūkgaļas fileja, sāls, garšviela “Piecu piparu maisījums”. Salātiem: salātu lapu maisījums, tomāti, marinēti gurķi, kartupeļi, sāls, pipari.

Reklāma
Reklāma
Atdeva līķi bez acīm, smadzenēm un noskūtiem matiem: atklātībā nāk zvērīgas darbības, kas veiktas ar 27 gadus veco ukraiņu žurnālisti
Krievijā masveidā atceļ tradicionālās 9. maija parādes. Kas pēkšņi noticis?
Kokteilis
Izskan jaunas spekulācijas par dubultnieka izmantošanu pāvesta bērēs. Šoreiz runa nav par Putinu…
Lasīt citas ziņas

Mērcei: balzametiķis, sarkanie sīpoli, olīveļļa, sinepes, sāls, pipari.

 

 

Kā gatavot?

  Cūkgaļas fileju pārkaisa ar sāli un piecu piparu maisījumu, uz pannas apcep no visām pusēm. Ietin folijā un 15 min 200 grādos cep cepeškrāsnī. Saplūkā salātu lapas, pievieno sagrieztus tomātus, zilā sīpola ripiņas, marinētu gurķi, krāsnī apceptu vai eļļā vārītu kartupeļu daiviņas, pārkaisītas ar sāli un pipariem. Mērci gatavo, sajaucot balzametiķi ar olīveļļu, maisījumam pievieno sakapātu sarkano sīpolu, sāli, piparus un mazliet sinepes. Pirms pasniegšanas mērci iemaisa salātos. Uz šķīvja līdzās salātiem liek dažas cūkgaļas filejas šķēles.

 

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.