Foto – Anda Krauze

Svaigie lapu salāti ar Valmieras Kamambēra sieru un ciedru riekstiem
 0

Sastāvdaļas: Valmieras Kamambēra siers, lapu salātu maisījums, ciedru rieksti, brūnais cukurs, sviests, balzamiko gaišais etiķis, citrons, sāls, pipari, olīveļļa. 


Reklāma
Reklāma

Kā gatavot?

Kokteilis
Auns – pērkona negaiss, Ūdensvīrs – polārblāzma: kura dabas parādība tu esi pēc zodiaka zīmes?
Veselam
Neapturama kāre pēc kūciņām, bulciņām un saldumiem? Tas var liecināt par konkrētu vitamīnu trūkumu organismā 8
Donalds Tramps vienam no prezidentiem devis nežēlīgu iesauku. Kurš šoreiz kritis nežēlastībā?
Lasīt citas ziņas

Uz pannas karamelizē ciedru riekstus. Citā pannā izkausē cukuru, pievieno sviestu, lēnām pielej karstu ūdeni, pievieno ciedru riekstus. Ber uz pergamenta papīra, lai atdziest. Uz šķīvja kārto salātu maisījumu, pārkaisa sāli, piparus, viegli pārlej olīveļļu, balzamiko etiķi un citrona sulu. Kamambēra sieru sagriež daiviņās, apcep uz pannas, lai nedaudz pakūst, un kārto uz salātiem. Pārkaisa ar karamelizētiem ciedru riekstiem.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.