Svaiga ķirbja deserts ar brūklenēm. Ķirbju ēdieni Ekovirtuvē.    22.01./2014 foto: Valdis Semjonovs/ Latvijas Avīze/
Svaiga ķirbja deserts ar brūklenēm. Ķirbju ēdieni Ekovirtuvē. 22.01./2014 foto: Valdis Semjonovs/ Latvijas Avīze/
Foto – Valdis Semjonovs

Svaiga ķirbja deserts ar brūkleņu mērci
 0

Ķirbi nomizo un sarīvē. Pievieno medu un citrona sulu. Olu baltumus saputo un viegli iecilā ķirbju masā. Brūklenes ar cukuru sablendē. Pārlej ķirbju desertam.

Reklāma
Reklāma
Kāpēc amerikāņu karavīri brauca tur, kur nedrīkstēja? Izskan aizdomīga versija
Kokteilis
Latviešu daiļavu TOP 10: sievietes, kuru šarms neatstāja vienaldzīgu pat mākslīgo intelektu
Trampa pacietības mērs beidzot ir pilns – Kremlis sāk stostīties
Lasīt citas ziņas

Ēdienus gatavojusi “Ekovirtuves” šefpavāre Ruta Meikšāne


SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.