Foto – Aija Geida

Sutināti jaunie dārzeņi
 ar bazilika sēkliņām. Gatavi 10 minūtēs! 0

Nepieciešams (4 porcijām)

200 g jauno kāpostu
200 g ziedkāposta
200 g sviesta–riekstu ķirbja
3 tomāti
2 ēdamkarotes bazilika sēklu
½ tējkarotes maltu melno piparu
¼ tējkarotes kurkumas
Tējkarote sāls

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana

Kokteilis
Personības TESTS. Kādu iespaidu tu par sevi radi? Šis attēls palīdzēs tev to noskaidrot
Kokteilis
Piecas frāzes, kuras tev nekad nevajadzētu teikt sievietei pāri 50 5
Kokteilis
3 visbīstamākās zodiaka zīmju pārstāves, kas bez sirdsapziņas pārmetumiem var atņemt citas vīrieti
Lasīt citas ziņas

Kabaci un kāpostu sagriež lielākos gabalos, ziedkāpostu sadala rozītēs, ķirbi sagriež kubiciņos. Katlā ielej ūdeni (1 cm līmenī), liek ziedkāpostus, kāpostus un sutina 4 minūtes. Pievieno kabaci, ķirbi un sutina vēl 4 minūtes. Aptuveni minūti pirms gatavošanas beigām pievieno smalki sagrieztus tomātus, uzkaisa garšvielas un sāli. Pasniedz ar svaigi gatavotu pesto vai ķiploku un krējuma mērci. Bazilika sēklas piešķir jaunajiem dārzeņiem patīkamu aromātu un jauku garšas niansi.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.