Foto: Shutterstock

Superpufīgas kotletes no vistas gaļas un auzu pārslām 3

Sastāvdaļas – 500 g maltas vistas gaļas, ola, 0,5 glāzes auzu pārslu, 0,5 glāzes piena vai ūdens, sīpols, 2 ķiploka daiviņas, paprikas pulveris, malti melnie pipari, sāls, augu eļļa cepšanai.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

TV24
“Tā ir cūku kūts. Pat cūkas dzīvo labāk.” Krievijas Ārējās izlūkošanas dienesta vadītājs nosauc 3 nosacījumus, lai vienotos ar Ukrainu 99
Kokteilis
Dzimuši ģēniji: šīm zodiaka zīmēm ir augstākais IQ 4
ASV, iespējams, izdarīs ko starptautiski negaidītu. Tās lemj par to, kam pieder Krima
Lasīt citas ziņas

Olu samaisa ar pienu, šo maisījumu uzlej auzu pārslām un atstāj uz pusstundu.

Sīpolu smalki sagriež, ķiplokus sasmalcina, pievieno maltajai gaļai un samaisa.

CITI ŠOBRĪD LASA

Gaļai pievieno uzbriedušās auzu pārslas, sāli, piparus, papriku. Visu ļoti rūpīgi samaisa.

Pannā uzkarsē eļļu un ar karoti liek kotlešu masu. Apcep no abām pusēm uz stipras liesmas, samazina liesmu, uzliek vāku un cep kotletes, līdz ir gatavas.

Apetītlīgas, sulīgas vistas gaļas kotletes ir gatavas.

Labu apetīti!

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.