Foto-Stock.xchng

Sulu dzeršanas knifi 0

Ko vērts zināt, dzerot svaigi spiestas augļu, ogu vai dārzeņu sulas?

Reklāma
Reklāma

 

Septiņi saldēti dārzeņi, kas jāiekļauj uzturā, lai uzlabotu holesterīna līmeni
VIDEO. Kaimiņi atklāj patiesību: “Vectēvs atbrauca no darba ap pusdiviem dienā un atrada māti un vecmāti piedzērušās guļam, bet puisēna nebija…” 10
Krimināls
“Jānis nav pats pielicis sev roku, lai aizietu no šīs dzīves!” Timmas advokāts Latvijā sniedz LA.LV ekskluzīvu ieskatu krimināllietas materiālos 26
Lasīt citas ziņas

• Lai iegūtu glāzi sulas, nepieciešams 300 – 350 g augļu, ogu vai dārzeņu.

• Jo augļi, ogas vai dārzeņi ir spilgtākā krāsā, jo vairāk vitamīnu tie satur.

CITI ŠOBRĪD LASA

• Svaigi spiesta sula jāizdzer 10 – 15 minūšu laikā, lai nezaudētu tajās esošās vērtīgās vielas un vitamīnus. Vienīgi biešu sulu nedrīkst dzert uzreiz pēc spiešanas!

• Sulas ieteicams dzert ne vēlāk kā pusstundu pirms ēšanas, turklāt maziem malciņiem.

• Vērtīgākas ir biezsulas – tās uzlabo gremošanas trakta darbību.

• No augļu, dārzeņu vai ogu pārpalikumiem var izcept garšīgas pankūkas, tikai jāpievieno ola, milti, auzu pārslas un garš­vielas.

 

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.