Foto-Stock.xchng

Sulu dzeršanas knifi 0

Ko vērts zināt, dzerot svaigi spiestas augļu, ogu vai dārzeņu sulas?

Reklāma
Reklāma

 

Maska tēvs izpļāpājas, atklājot, kāpēc viņa ģimene un Īlons tik ļoti mīl Putinu
Tramps var tikai noplātīt rokas… Sirskis paziņo, ka Krievijas pavasara ofensīva “faktiski jau ir sākusies” 54
Tramps maina viedokli! ASV prezidents uz 90 dienām atliek tarifu piemērošanu visām valstīm, izņemot Ķīnu 15
Lasīt citas ziņas

• Lai iegūtu glāzi sulas, nepieciešams 300 – 350 g augļu, ogu vai dārzeņu.

• Jo augļi, ogas vai dārzeņi ir spilgtākā krāsā, jo vairāk vitamīnu tie satur.

CITI ŠOBRĪD LASA

• Svaigi spiesta sula jāizdzer 10 – 15 minūšu laikā, lai nezaudētu tajās esošās vērtīgās vielas un vitamīnus. Vienīgi biešu sulu nedrīkst dzert uzreiz pēc spiešanas!

• Sulas ieteicams dzert ne vēlāk kā pusstundu pirms ēšanas, turklāt maziem malciņiem.

• Vērtīgākas ir biezsulas – tās uzlabo gremošanas trakta darbību.

• No augļu, dārzeņu vai ogu pārpalikumiem var izcept garšīgas pankūkas, tikai jāpievieno ola, milti, auzu pārslas un garš­vielas.

 

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.