Foto – Shutterstock

Sulīgs kartupeļu un skābēto kāpostu sacepums 0

Sastāvdaļas
• 4 kartupeļi
• 2 sīpoli
• 2 olas
• 200 g skābētu kāpostu
• 2–3 ēdamkarotes augu eļļas
• ⅓ tējkarotes maltu melno piparu
• 1 tējkarote sāls
• krējums un zaļumi pasniegšanai

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Dzimuši ģēniji: šīm zodiaka zīmēm ir augstākais IQ 4
TV24
“Tā ir cūku kūts. Pat cūkas dzīvo labāk.” Krievijas Ārējās izlūkošanas dienesta vadītājs nosauc 3 nosacījumus, lai vienotos ar Ukrainu 99
Karu izbeigs kājnieks netīrā formā: Komandiera atziņas par frontes realitāti Ukrainā 62
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Sīpolus smalki sagriež un apcep uzkarsētā eļļā zeltaini brūnus. Pievieno rupji sarīvētus kartupeļus, skābētos kāpostus un arī apcep. Atsevišķā bļodā olas sakuļ ar sāli un maltiem melnajiem pipariem un samaisa ar dārzeņiem. Lej veidnē un cep iepriekš līdz +180 °C sakarsētā cepeškrāsnī aptuveni 30 minūtes.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.