Publicitātes foto

Sulīgie vistas un ananasa iesmiņi ar kokosriekstu piena rīsiem 0

Sastāvdaļas
40 ml sojas mērces
2 tējkarotes sezama sēklu eļļas
1 cm ingvera saknes
300 g vistas filejas
200 g ananasa
125 g rīsu
200 ml kokosriekstu piena
1 ēdamkarote sviesta
sāls

Reklāma
Reklāma
“Izārdīs Latviju pa vīlēm!” Soctīklotāji “izceļ saulītē” vecu premjeres ierakstu soctīklos, kas izsauc viedokļu vētru
“Asaras acīs!” Tantiņas pie Matīsa kapiem tirgo puķu vainagus. Kāds izsauc policiju, bet viņa rīcība pārsteidz
“Latvija ir iegājusi Nāves spirālē! Ar čurainu lupatu jāpatriec!” Hermanis par politiķiem, kuri valsti ved uz “kapiem”
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
1) Vistas fileju sagriež kubiņos.
2) Bļodā sajauc sojas mērci, sezama eļļu un smalki sarīvētu ingvera sakni. Pārlej vistas filejas gabaliņiem un sajauc. Ļauj iemarinēties vismaz vienu stundu.
3) Gatavo rīsus – katliņā izkausē sviestu. Pieber rīsus un apcep 1 minūti. Pievieno kokosriekstu pienu, verdošu ūdeni un sāli. Vāra 15 min, līdz gatavi.
4) Tikmēr sagriež ananasu kubiņos, kas izmērā līdzīgi vistas gabaliņiem.
5) Gatavo iesmiņus – pamīšus uzdur vistu un ananasu.
6) Uz grila iesmiņus cep no visām pusēm līdz zeltaini brūni un vista gatava. Pasniedz ar kokosriekstu rīsiem.

Recepti piedāvā AS “Dobeles dzirnavnieks” sadarbībā ar kulinārijas blogeri Betiju Kalēju

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.