Kāpostu sula 0

Sastāvā ir viegli sagremojami ogļhidrāti, C vitamīns, aminoskābes, kalcijs, dzelzs un S-metilmetionīns, ko mēdz dēvēt par U vit­amīnu un iesaka lietot pret kuņģa čūlu. Lai slimība nesaasinātos, vērts dzert siltu sulu. Ar to var skalot muti, ja ir stomatīts vai smaganu iekaisumi. Noder arī novājēšanas diētas laikā, jo kavē ogļhidrātu pārvēršanos taukos.

Reklāma
Reklāma
“Baidens nolēmis skaisti aiziet no dzīves, paņemot sev līdzi ievērojamu daļu cilvēces.” Medvedevs biedē ar Trešo pasaules karu
Kokteilis
Personības TESTS. Kādu iespaidu tu par sevi radi? Šis attēls palīdzēs tev to noskaidrot
TV24
“Laikam par to nevaru stāstīt, bet…” Rajevs atklāj iepriekš nedzirdētu informāciju par Rinkēviča un Trampa telefonsarunu
Lasīt citas ziņas

Kāpostu sulu vislabāk dzert vairākas reizes dienā aptuveni pusstundu pirms maltītes.

Der ielāgot, ka šī sula gan dziedē kuņģa gļotādu, taču gastrīta vai čūlas saasinājuma laikā tā nav vēlama.
SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.