Foto: smak.ua

Klasisks, bet ļoti gards pamatēdiens – sulīga vistas gaļas karbonāde ar sieru 7

Klasisks, bet ļoti gards pamatēdiens, kas papildināms ar iemīļotajām piedevām.

Reklāma
Reklāma

Sastāvdaļas

• 500 g vistas filejas

• 150 g siera

• 2 olas

• 3 ēdamkarotes majonēzes

• 3 ēdamkarotes miltu

• Pipari pēc garšas

• Augu eļļa cepšanai

Pagatavošana

Cilvēks samaksā, bet paliek tukšā! Kāpēc “K Senukai” pārdot pircējiem preces, kuras vēlāk nepiegādā?
Pēc pirkumu veikšanas, izmantojot lietotni “Temu”, cilvēkiem no bankas kartēm pazudusi nauda
RAKSTA REDAKTORS
“Visu nosaka sakari un pazīšanās…” Skaudrs Olgas stāsts par viņas ģimenes ciešanām saistībā ar vīra apsūdzību
Lasīt citas ziņas

• Vistas fileju sagriež garenos gabalos, izklapē, ierīvē ar sāli un pipariem. Atstāj uz kādu brīdi ievilkties.

• Atsevišķā traukā samaisa olas, majonēzi, miltus, pievieno nedaudz sāls un piparu.

• Sieru sarīvē.

CITI ŠOBRĪD LASA

• Uz katra vistas filejas gabaliņa liek iepriekš sajaukto olu un majonēzes masu.

• Uzkarsētā pannā liek gaļas gabaliņus, lai tā puse, kas apsmērēta ar masu, būtu apakšā.

• Virsū uzber sarīvēto sieru.

• Karbonādēm uzlej atlikušo olu un majonēzes masu un cep, kamēr gatavas.

• Piedevās derēs gan griķi, gan kartupeļi, gan rīsi.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.