Klasisks, bet ļoti gards pamatēdiens – sulīga vistas gaļas karbonāde ar sieru 7
Klasisks, bet ļoti gards pamatēdiens, kas papildināms ar iemīļotajām piedevām.
Sastāvdaļas
• 500 g vistas filejas
• 150 g siera
• 2 olas
• 3 ēdamkarotes majonēzes
• 3 ēdamkarotes miltu
• Pipari pēc garšas
• Augu eļļa cepšanai
Pagatavošana
• Vistas fileju sagriež garenos gabalos, izklapē, ierīvē ar sāli un pipariem. Atstāj uz kādu brīdi ievilkties.
• Atsevišķā traukā samaisa olas, majonēzi, miltus, pievieno nedaudz sāls un piparu.
• Sieru sarīvē.
• Uz katra vistas filejas gabaliņa liek iepriekš sajaukto olu un majonēzes masu.
• Uzkarsētā pannā liek gaļas gabaliņus, lai tā puse, kas apsmērēta ar masu, būtu apakšā.
• Virsū uzber sarīvēto sieru.
• Karbonādēm uzlej atlikušo olu un majonēzes masu un cep, kamēr gatavas.
• Piedevās derēs gan griķi, gan kartupeļi, gan rīsi.