Foto – Shutterstock

Stromboli – picas rulete ar mocarellu un raudeni 0

Sastāvdaļas

250 gr picas mīklas
1 tasīte tomātu mērces
2 mocarellas siera bumbas
9 salami desas gabaliņi
7 šķiņķa gabaliņi
Kaltēta raudene

Reklāma
Reklāma

Mīklai būs nepieciešams

Pēc tikšanās ar prezidentu Saeimas priekšsēdētāja nofotografējusies, aizmirstot noslēpt savas piezīmes… 91
Čečeni uzmet Putinu un pāriet karot Ukrainas pusē, atklājot Krievijas armijas uzbrukuma plānus
Mājas
Plāno iegādāties savu pirmo auto? Eksperts nosauc 8 automašīnas, kuras jaunajiem autovadītājiem nevajadzētu pirkt
Lasīt citas ziņas

tasīte silta ūdens
1/4 tējk sausā rauga
1 ēdk medus, vai cukura
2 tējk sāls
2 ēdk olīveļļas
3 tasītes miltu

Pagatavošana

Lai pagatavotu mīklu, jums no sākuma ir jāsajauc siltais ūdens ar raugu un 1 tējkaroti cukura. Tad pievienojiet sāli un olīveļļu. visu kārtīgi samaisiet pievienojiet miltus un izmīciet mīklu kārtīgi 15-20 minūtes. Mīklas piku ievietojiet viegli ieeļļotā bļodā,pārklājiet ar tīru dvieli un nolieciet siltā vietā uz 30-45 minūtēm, lai tā uzrūgst.

CITI ŠOBRĪD LASA

Mīklu izrullējiet , noklājiet ar tomātu mērci, atstājot 7 cm no visām malām nenosmērētu. Izkārtojiet šķiņķa un salami gabaliņus un mocarellasripas. Satiniet visu ruletē, pārklājet ruleti ar sakultu olu.

Veiciet ieslīpus iegriezumus ik pa 4 cm.

Pēdējais un pats galvenais akcents ir kaltētā raudene, ar ko apkaisa ruleti.

Picu cepiet 240-250 grādos 10-12 minūtes

Rakstu piedāvā portāls

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.