Foto-Valdis Semjonovs

Strauta forele, pildīta ar ķiršu tomātiem un timiānu
 1

SASTĀVDAĻAS Vesela forelīte (apmēram 300 g), 2 – 3 ķiršu tomātiņi, timiāna zariņš, citronpipari. Piedevām: cukini, ķiršu tomāti.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Piecas frāzes, kuras tev nekad nevajadzētu teikt sievietei pāri 50 5
Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs 4
Kokteilis
VIDEO. Parastā tauta nesaprot augsto mākslu? Šoreiz ir par traku! Kristians Brekte pamatīgi satracinājis latviešus
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana. Forelīti izķidā, izņem žaunas, aukstā ūdenī kārtīgi nomazgā un liek uz ietaukotas cepešpannas. Apsmērē ar eļļu, pilda ar ķiršu tomātiņiem un timiānu. Pārkaisa ar sāli un citronpipariem. Cep sakarsētā cepeškrāsnī 210 grādos apmēram 20 min. Pasniedz kopā ar apcepta cukini šķēlēm un ceptiem tomātiem. Rotā ar fizāli.

Recepti piedāvā kafejnīcas “Lāsīte” pavārs Artūrs Vīksna.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.