Foto – Valdis Semjonovs

Strauta forele ar grūbām un gailenēm 0

Sastāvdaļas
• 170 g foreles filejas
• 100 g pērļu grūbu
• 300 g biešu
• 60 g gaileņu
• 50 g spinātu
• 30 g šalotes sīpolu
• 20 g ķiploka
• 50 ml baltvīna
• 50 ml saldā krējuma
• 20 g sviesta
• Sāls pēc garšas
• Cukurs pēc garšas

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Laimīgais datums 22.02. – šīm 4 zodiaka zīmēm tā solās būt īpaši veiksmīga diena
Kokteilis
Kādā krāsā jābūt naudas makam, lai piesaistītu finansiālo labklājību? Katrai zodiaka zīmei savs veiksmes tonis
Nogurums, svara pieaugums, slikta oma? 7 pazīmes, ka jūsu vielmaiņa palēninās, un kā to mainīt
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Foreli notīra. No bietēm izspiež sulu un tajā vāra pērļu grūbas, pievienojot sāli. Šalotes sīpolu notīra, sagriež un apcep sviestā kopā ar gailenēm un spinātiem. Gatavo baltvīna mērci: ķiplokus apcep ar sīpoliem, uzlej baltvīnu un pusi šķidruma novāra. Pievieno saldo krējumu, sāli, cukuru un pavāra vēl pāris minūšu. Visu kārto uz šķīvja.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.