Foto – Indulis Burka

Stirnas karbonāde – tiem, kam garšo medījumu gaļa 0

Sastāvdaļas
• stirnas karbonāde
• olas
• sāls un pipari
• Vegeta

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Šie ēdieni nedrīkst būt uz galda, sagaidot 2025. gadu – Čūskai tie nepatiks! Saraksts ir iespaidīgs 4
Kokteilis
Piecas frāzes, kuras tev nekad nevajadzētu teikt sievietei pāri 50 5
“Varēja notikt ļoti liela nelaime…” Mārupes novadā skolēnu autobusa priekšā nogāzies ceļamkrāns 5
Lasīt citas ziņas

Stirnas karbonādi sagriež plānās šķēlītēs un ar gaļas āmuriņu izklapē. Viegli pārkaisa ar sāli un pipariem. Apmērcē sakultā olā, kurai pievienota šķipsniņa universālās garšvielas Vegeta. Cep uz pannas sakarsētā eļļā. Tiklīdz ola iegūst zeltainu nokrāsu, arī gaļa ir gatava.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.