Stirnas karbonāde – tiem, kam garšo medījumu gaļa 0
Sastāvdaļas
• stirnas karbonāde
• olas
• sāls un pipari
• Vegeta
Reklāma
Reklāma
“Neviens krievs nav uzdrīkstējies to, ko tās “holandiešu salašņas”!” Deputāti pauž sašutumu par Vecrīgā notiekošo
14
Kokteilis
Timmas krimināllieta: Jāņa draugiem var draudēt cietumsods, ģimene nav nopratināta; nesakritības ekspertīzē
Kas jāņem vērā, ja gribi notievēt: 3 sliktākie ēšanas paradumi, kas būtiski bremzē vielmaiņu
Stirnas karbonādi sagriež plānās šķēlītēs un ar gaļas āmuriņu izklapē. Viegli pārkaisa ar sāli un pipariem. Apmērcē sakultā olā, kurai pievienota šķipsniņa universālās garšvielas Vegeta. Cep uz pannas sakarsētā eļļā. Tiklīdz ola iegūst zeltainu nokrāsu, arī gaļa ir gatava.