Stirnas gaļas kotletītes kartupeļu biezenī 0
500 gramu stirnas mīkstuma atdala no plēvēm un samaļ. Samaļ arī 100 g žāvēta cūkas vaidziņa.
Pievieno 150 g rīvēta siera, sakapātus pētersīļus un vienu sīki sasmalcinātu sīpolu, sāli, piparus pēc garšas.
Veido kotletītes un vīnogu kauliņu eļļā apcep viegli brūnas.
Izvāra kartupeļu biezeni.
Kotletītes kārto uz cepeškrāsns plātes, uz kuras uzklāts cepampapīrs. Kotletītes paslēpj kartupeļu biezenī, virspusē atstājot iedobi, kurā iesit vienu paipalas olu. 180 grādu temperatūrā cep 20–25 minūtes. Labu apetīti!
Vairāk lasiet žurnāla Medības janvāra numurā