
Foto – Shutterstock
Šprotu maizītes ar marinētu gurķi. Gandrīz nacionālais ēdiens! 0
Pagatavošana.
Baltmaizi sagriež pabiezās šķēlītēs un katru apcep no abām pusēm augu eļļā.
Reklāma
Reklāma
Apceptās maizītes ierīvē ar ķiploku.
Putina trīs prasības mieram paredz Ukrainas bojāeju. Vai tiešām Tramps ir tik traks, ka to apsver?
Vangas pavasara prognozes: Šīm zodiaka zīmēm būs visvairāk veiksmes dzīvē, karjerā un attiecībās
Policijas izsekošana, cilvēku kauli šķūnī un 80 000 eiro zaudējumi: Jāņa vaļasprieks atklāj dziļu robu Latvijas likumdošanā
Katru gabaliņu pārziež ar majonēzi un virsū liek marinēta gurķa vai plāni sagriezta citrona šķēlīti.
Variants: ķiploku var sagriezt sīkos gabaliņos un sajaukt ar majonēzi, pēc tam pārziest maizi ar šo maisījumu.
Virsū liek vienu vai divas šprotītes un dekorē ar zaļumiem.