Foto no “Salātbāra” arhīva

Spirdzinošie pavasara salāti 0

Sastāvdaļas: Ledus salāti, salātu lapu maisījums (rukola, frisē, biešu lapas), burkāni, baltie un sarkanie kāposti, selerijas kāts, greipfrūts, diedzēti graudi, olīveļļa, citrona sula.

Reklāma
Reklāma

 

Kā gatavot?

TV24
“Tā ir cūku kūts. Pat cūkas dzīvo labāk.” Krievijas Ārējās izlūkošanas dienesta vadītājs nosauc 3 nosacījumus, lai vienotos ar Ukrainu
ASV, iespējams, izdarīs ko starptautiski negaidītu. Tās lemj par to, kam pieder Krima
7 pazīmes, ka tevī ir kaut kas no neandertālieša – no priekšrocībām līdz trūkumiem
Lasīt citas ziņas

Salātus saplucina, burkānus sarīvē skaidiņās, kāpostus saēvelē, seleriju kātu sagriež, greipfrūta mīkstumu atdala no mizas. Salātus sajauc ar olīveļļas un citrona sulas mērci. Pārkaisa ar diedzētiem graudiem.

 

Gatavoja “Salātbāra” pavāre Kristīne Valeiko

 

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.