Foto – Valdis Semjonovs

Spinātu salāti ar kokteiļgarnelītēm un skābeņu mērci
 0

Sastāvdaļas 1 porcijai: 40 g spinātu, 40 g kokteiļgarnelīšu, 30 g ķirštomātu, 20 g svaiga gurķa,
 10 g olīvu, 1 paipalas ola.

Reklāma
Reklāma

Kā gatavot?

Kokteilis
Mīl? Nemīl? Precēs? Neprecēs? Lielais mīlestības horoskops sievietēm 2025. gadam visām zodiaka zīmēm
Krimināls
Inese Supe “sacēlusi kājās” cietumu uzraudzītājus: ”Tiesas spriedumos nav minēts, ka ieslodzījumā par šīm personām ir ieteicams ņirgāties“
Nāve nav beigas: pasaulē gudrākais cilvēks, kura IQ ir augstāks par Einšteina, skaidro, kas notiek, kad cilvēks nomirst
Lasīt citas ziņas

Spinātlapiņas nomazgā, kokteiļgarnelītes apslaka ar citronu sulu, ķirštomātus un gurķus sagriež. Paipalas olu vāra 2 minūtes, pārgriež uz pusēm. Visas sastāvdaļas sajauc, pārlej ar skābeņu mērcīti. Lai to pagatavotu, 40 g skābeņu sablendē, pievieno majonēzi, skābo krējumu, sāli un piparus. Rotā ar olīvām.

 

Ēdienu receptes piedāvā viesnīcas “Avalon” restorāna šefpavāre Dace Gribuste.

 

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.