Foto – Valdis Semjonovs

Spinātu salāti ar kokteiļgarnelītēm un skābeņu mērci
 0

Sastāvdaļas 1 porcijai: 40 g spinātu, 40 g kokteiļgarnelīšu, 30 g ķirštomātu, 20 g svaiga gurķa,
 10 g olīvu, 1 paipalas ola.

Reklāma
Reklāma

Kā gatavot?

Kokteilis
Aptumsumu koridors: 10 lietas, kas jāizmet līdz 14. martam, lai izvairītos no neveiksmes 1
Veselam
Kāpēc naktī, ja pēkšņi pamosties, vajadzētu paciesties un neiet uz tualeti, skaidro miega speciālisti 36
Vēsture skarbi tiesās Trampu: ekonomists skaidro, kāpēc konflikts ar Zelenski kaitēs pašām ASV
Lasīt citas ziņas

Spinātlapiņas nomazgā, kokteiļgarnelītes apslaka ar citronu sulu, ķirštomātus un gurķus sagriež. Paipalas olu vāra 2 minūtes, pārgriež uz pusēm. Visas sastāvdaļas sajauc, pārlej ar skābeņu mērcīti. Lai to pagatavotu, 40 g skābeņu sablendē, pievieno majonēzi, skābo krējumu, sāli un piparus. Rotā ar olīvām.

 

Ēdienu receptes piedāvā viesnīcas “Avalon” restorāna šefpavāre Dace Gribuste.

 

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.