Ilustratīvs foto.
Ilustratīvs foto.
Foto: Anda Krauze

Spinātu salāti ar bekonu, grauzdētām gailenēm un siera mērci 4

Māra Lapsa, “Praktiskais Latvietis”, AS “Latvijas Mediji”.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
“Jūs nevarat iedomāties, kādā ellē es dzīvoju” – Anna Sedokova reaģējusi uz traģiskajām ziņām par Timmas nāvi 238
Kokteilis
Dzimšanas apliecībā tēva ailīte bijis rakstīts: Guntars Račs. Runājis vīrietis, kurš varētu būt mūziķa dēls
Melna diena Latvijas sportā… Ģimene paziņo, ka miris Latvijas soļošanas karognesējs Aigars Fadejevs
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas
• Spināti
• Ķirštomāti
• Gailenes
• Bekona šķēles
• Paipalu olas
• Parmas siers
• Zilais sīpols

Pagatavošana.
Spinātus kārto traukā. Pievieno uz pusēm pārgrieztus ķirštomātus, vārītas paipalu olas, uz pannas apgrauzdētas gailenes. Uzrīvē Parmas sieru, uzliek ceptas bekona šķēles un ripiņās sagrieztus sīpolus. Dekorē ar zirņu dīgstiem.

CITI ŠOBRĪD LASA

Salātu sastāvdaļas pārlej ar siera mērci, kas esot restorāna “Pļavas” firmas noslēpums. To var aizstāt ar klasisko Cēzara salātu mērci, kuras pagatavošanai nepieciešama olīveļļa, svaigi spiesta citronu sula, kaltēts estragons, baziliks, Vorčesteras mērce, sāls, cukurs, rīvēts cietais siers.

Recepti piedāvā restorāns “Pļavas” Ainažos

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.