Foto – Aija Geida

Spinātu – ogu kokteilis 0

Sastāvdaļas
• 250 g saldētu ogu (mellenes, upenes, zemenes)
• 100 g svaigu spinātu lapiņu
• 250 ml kefīra
• banāns
• 2–3 ēdamkarotes cukura

Reklāma
Reklāma
Veselam
Pat neliela deva var izraisīt problēmas: ārsti brīdina par populāra bezrecepšu medikamenta iespējamiem bīstamajiem blakusefektiem
Kokteilis
Šīs lietas bieži tiek dāvinātas dzimšanas dienā – tas ir stingri aizliegts
RAKSTA REDAKTORS
“Bija jau par vēlu…” Grupas “Oranžās Brīvdienas” pāragri mirušā solista Speisa sieva Ilze pastāsta, kas īsti notika liktenīgajā naktī
Lasīt citas ziņas

Spinātu lapiņas nomazgā, nosusina un rupji sakapā. Blendera traukā liek vispirms ogas, tad spinātu lapiņas, pārlej kefīru, pievieno sagrieztu banānu un pieber cukuru. Kuļ, līdz izveidojusies bieza, viendabīga masa. Ja kokteilis ir izteikti biezs, pievieno nedaudz ūdens.

Labs veids, kā ģimenes locekļiem iemānīt spinātus, jo šajā kokteilī tos tikpat kā nejūt.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.